PIKKUTONTUT

AAMUPÄIVÄKERHO

 Ryhmä kokoontuu joka päivä kello 9–12.

Ilmoittautumisen jälkeen opettaja ottaa teihin yhteyttä ja ilmoittaa kerhon aikataulusta 

Aamupäiväkerho Pikkutontut lapsille, jotka eivät ole päivähoidossa

Eikö lapsenne ole päivähoidossa ja kaipaa ystäviä ja iloista seuraa? Onko teillä vaikeuksia keksiä lapsellenne mielekästä tekemistä kotona? Mietittekö, miten teidän pitäisi kehittää lapsenne luovuutta? Näissä asioissa teitä auttavat aamupäiväkerho Pikkutonttujen opettajat.                                                                                                                      

Ryhmä kokoontuu joka päivä kello 9–12. Kerhon vetäjinä toimivat SuperKids-keskuksen opettajat, ja toimintaperiaatteisiin kuuluu jokaisen lapsen yksilöllisten tarpeiden huomioiminen, vuorovaikutustaitojen kehittäminen, kotihoidossa olevien lasten totuttaminen lasten ja aikuisten maailmaan, matemaattisen ajattelun kehittäminen sekä puhevalmiuden kehittäminen ja lasten valmistaminen lukemaan oppimiseen. Kerhon ohjelmaan kuuluu tutustumista lastenkirjallisuuteen, ilmaisutaitoja kehittävää toimintaa (muovailua, piirtämistä ja käsitöitä), liikunnallisten ja musiikillisten taitojen kehittämistä sekä teatteri-ilmaisua kehittäviä leikkejä.

 Vanhemmat voivat halutessaan olla lapsensa mukana kerhon toiminnassa tai he voivat jättää lapsen kerhon ohjaajien vastuulle. Kerhon hintaan kuuluu lapsille tarjottava välipala.

Jokaisen lapsen kerhokäyntien määrä ja ruokailuun liittyvät kysymykset sovitaan erikseen.

Pikkutontut-ryhmä alkaa kokoontua 3. syyskuuta 2012. Kysymykset ja alustavat ilmoittautumiset voi toimittaa sähköpostitse osoitteeseen: toimisto(a)superkids.fi

Hinnat
1 tunti ilman välipalaa — 8 e

2 tuntia ilman välipalaa — 15 e

3 tuntia + välipala — 24 e

Jos lapsi käy kerhossa joka päivä saatte 10%-alennuksen.

Ilmoittaudu tästä