VANHEMMILLE

Ilmoittautumisen jälkeen opettaja ottaa teihin yhteyttä ja ilmoittaa kerhon aikataulusta 

Iltajumppa vanhemmille

Kutsumme kaikkia vanhempia sunnuntaijumppaan, jonka vetää pääkaupunkiseudun parhaimpiin ohjaajiin kuuluva Natalja Fomina. Tarjoamme joka sunnuntai mahdollisuuden harrastaa Zumbaa, Pilatesta ja joogaa. Sillä aikaa kun vanhemmat ovat omalla tunnillaan, lapset pääsevät Anin ja Igorin johdolla kiehtovien seikkailujen maailmaan. Seikkailut, hauskat leikit ja ällistyttävät matkat satujen maailmaan odottavat keskuksemme pieniä superlapsia. Nämä tunnit ovat ilmaisia lapsille.pp

                                                                                                                         Pilates

 

Haluatteko vahvistaa selkä- ja vatsalihaksianne ilman hyppyjen aiheuttamaa kuormitusta, palauttaa hyvän   ryhdin, parantaa tasapainoanne ja koordinaatiotanne? Tervetuloa keskuksemme Pilates-tunneille. Pilates vaikuttaa koko elimistöön, normalisoi sisäelinten toimintaa, vahvistaa tasapainoon ja liikkumiseen tarvittavia lihaksia ja auttaa parantamaan nivelten liikkuvuutta. Tunnin kesto on 45 minuuttia.

                                                                                                                           Jooga 

 Tunneilla perehdytään liikunnalliseen astangajoogaan, jonka sytyttämä «sisäinen tuli» käynnistää elimistön puhdistautumisprosessin ja poistaa kuona-aineita voimakkaan hikoilun avulla. Sen jälkeen käynnistyy hermojärjestelmän ja aistien ”puhdistuminen”. Säännöllinen joogaaminen auttaa saamaan joustavan, voimakkaan ja vahvan vartalon, rauhoittaa mieltä ja opettaa keskittymään. Tunnin kesto on 60 minuuttia.

 

                                                                                                                                       Zumba 

Zumba-tunnit ovat ihanteellinen keino laihtua ja pitää vartalo jäntevänä ilman tylsiä ja raskaita harjoituksia. Tunti  koostuu lantion, vatsan ja jalkojen rytmisistä liikkeistä vuoroin hitaan, vuoroin nopean latinalais-amerikkalaisen musiikin tahdissa. Tunnin kesto on 45 minuuttia.

 о

о

Venäjän kielen kerho Taikakuutiot aikuisille

(opetus perustuu Nikolai Zaitsevin metodiikkaan)

zaitsev-kubiki  Zaitsevin kuutiot ovat ensimmäistä kertaa käytössä Suomessa. Kerhossa opitaan venäjää nopeasti, helposti ja hauskasti.  Koko perhe pääsee laskemaan ja lukemaan ainutlaatuisen järjestelmän mukaan. Maineikkaan opettajan Nikolai Zaitsevin kuutioilla on leikitty ympäri maailmaa jo monta vuotta, ja nyt vanhemmilla on erinomainen tilaisuus oppia leikin avulla venäjää yhdessä lastensa kanssa myös täällä  Suomessa!

Ilmoittaudu tästä